lørdag den 29. maj 2010

Frühling im Berlin!

Tilbage fra skønne grønne Berlin! Her udnytter man hver eneste cm² jord til at proppe lidt grønt ind i storbyen - SKØNT! Berlin im Frühling kan jeg på det varmeste anbefale. Her er lidt stemningsbilleder:

En lille skøn park ikke så langt fra "vores" lejlighed i Charlottenburg. Min mor hjalp den også lige af med et par stiklinger fra en staude salvie, for som vores gamle nabo Bitten siger, "Det der er "lånt", gror bedst!". Hørt! Hørt!

Lige uden for døren ligger denne lille blomsterbix, med et lidt anderledes udvalg end vi er vant til herhjemme. I Berlin er de heller ikke så "bange" for de mere kradse nuancer, man ser ikke mange blomsterhandlere kun med lyserøde og lilla farver i deres udstilling.

Her er en af de små grønne oaser, hvad man nemlig ikke ser er, at resten af gaden er rene husfacader og asfalt, men ved dette lille galleri har man lige presset lidt af det grühne ned mellem brostenene.

Andre steder er det kæmpe store blåregn, der kryber sig op ad husmurene. Man kan kun blive en glad havenørd, når man går i Berlins gader.

En rådhusvin med street cred!

Det bliver ikke sidste gang Berlin får besøg af mig i det sprøde forår! Auf wiedersehen!

Ingen kommentarer: