fredag den 4. juni 2010

Til de nysgerrige ...

... hvis der altså er nogle!? Men for at begrænse antallet af læsere, der ligger søvnløse om natten, fordi de spekulerer over, hvordan lille røde Ruth tager sig ud indendørs, TADAAAAAAAAA!!!!!

Ja, pas på I ikke tisser i bukserne af misundelse over min evner udi "fæng svi"! Alvor til side, dette rum bliver forhåbentligt engang forvandlet til et fint lille samtalekøkken kolo-style, med slagbænk, tallerkenrække og et lille bibliotek med knaldromaner.

Det "sorte hul" I kan se bagerst er tidligere ejers version af "stiksavsmassakren"! Vedkommende må have tænkt, "jeg vil ha' et STOOORT kolonihavehus!! Jeg pløjer mig sgu lige igennem væggen ud til skuret!" Som tænkt, så gjort ... nu er Ruth indehaver af et stort kvadratisk hul-i-væg, udført af fuld mand på kængurustylte!!

Et vu fra "hoveddøren" og ind i "dagligstuen", der stadig er fyldt med fugleklatter fra den stakkels solsort ... så mon ikke der snart skal stables et rengøringsprojekt på benene ...? Fordi jeg har jo ikke nok projekter i haven, vel!?!

Dette, nu tilklattede rum, skal gerne ende med at blive en lille hyggelig stue/udkigspost, hvor jeg kan holde øje med både haven, fuglene og naboerne. Hvilket minder mig om, at jeg skal have anskaffet mig en kikkert ...

"Shit!" ku' man have lyst til at sige ...

Ville gerne slutte af med noget pænt, men det må vente til i morgen. Er træt og har lige pottet alle mine små skvat af nogle blomsterspirer om i hjemmelavede avispapirspotter ... længere proces, men kan nu pudse øko-flipper glorien og sove sødt og bæredygtigt ... Gød nøt

2 kommentarer:

Anne-Mette Sørensen sagde ...

Ha ha jeg havde faktisk tænkt over, hvordan Lille Ruth så ud indvendigt.. Kønnere udenpå må jeg vist indrømme. Men er sikker på, at hun en dag nok skal blive smuk og hyggelig indvendig også ;-)

Anne-Mette

Maja Augusta Gjelstrup Dyreborg sagde ...

Det håber jeg også :) En eller anden dag må jeg mønstre alle mine indretningsevner og få lidt skik på damen :)