søndag den 2. oktober 2011

Still here ...

Jeps, jeg er her stadig, trods laaaaaaaaaaaaaaaaaang (pinlig) tavshed fra min side. Ruth er blevet forsømt og det er I desværre også kære læsere ... rundstyk! Jeg er en dame med mange snobrød på bålet, derfor har det været super sløvt med blogindlæg her de sidste mange måneder, det må stoppe nu!

Ergo, her kommer et lille indlæg, fra en af mine septemberture i kolo. Jeg ved godt jeg lige har skrevet at den lille røde dame har været forsømt, men det er nu mest vedligeholdelses mæssig. Hun har fået en masse kaffebesøg, hvor jeg har siddet og nydt min egen lille private jungle. Det er jeg nemlig rigtig god til - at sidde ned og drikke kaffe, skal jo også i skarp træning, nu hvor jeg er begyndt at læse til pædagog ...

Nå, men her er lidt godter fra en brombasselig tur i kolo:
Don't you dare this is my brombær!Jeps, de kalder på en crumble cake! Uhmmmm ...!!


Og så kan jeg her til sidst byde velkommen til mine nye fantastiske kolobarollo-havestole. En regnvåd dag i Åsum, stod en stol med 5 søskende og var til salg på et lille loppis. Og da de jo er intet mindre end indbegrebet af ægte kolo-style, greb jeg til portemonnæen og gjorde Ruth 6 skønne siddepladser rigere, (og mig 400 kr fattigere, men sik' et kup!)

Nu vil jeg drage i kolo med kaffe og kage i bagagen, og selvfølgelig min tro følgesvend, Canon g12!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Glæder mig til at sidde i de blå blå kolostole og spise æblekage ;)